Подружка Клінта Іствуда пиячила та билася

5 березня 2015, 11:39

Оскароносний американський режисер та актор Клінт Іствуд із гордістю вивів на червону доріжку цьогорічного "Оскара" свою подругу, 51-річну Крістіну Сандеру.

84-річному ловеласу бажає удачі її екс-чоловік. Він певен, що вона Клінтові ще й як знадобиться.

Такой собі Пол Вейнскоут, котрий 11 місяців прожив у шлюбі з Крістіною, поділився спогадами з "The National Enquirer". Про це пише "Radar Online".

Виявляється, Сандеру свого часу арештовували за домашнє насильство. Вона пиячила, лупцювала чоловіка й тринькала гроші.


Як розповів Вейнскоут, власник пекарні в Кармелі, що в штаті Каліфорнія, вони з Крістіною розлучилися в 2003-му році.

"То було пекло – я бажаю Клінтові удачі з цією жінкою", - поділився він.

Подружка 84-річного Іствуда лупцювала його попередника та зазирала в пляшку

Уперше Сандера підняла на чоловіка руку, що коли вони не були одружені. Пол насмілився сказати їй, що після лише двох місяців стосунків не хоче жити разом. Він хотів піти, проте Крістіна вхопила його за сорочку та уп'ялася нігтями в шию.

Під час борюкання Вейнскоуту вдалося набрати номер поліції. Коли прибули правоохоронці, Сандера все ще тримала його за сорочку. Жіночку, від котрої, судячи з поліцейського звіту, йшов міцний запах алкоголю, заарештували за звинуваченням у домашньому насильстві.

Утім за 8 місяців пара все одно вирушила до вівтаря. Шлюб виявився нещасливим, зокрема тому, що Крістіна завзято циндрила Полові гроші. Останньою крапкою стало те, що жінка його побила.

Вейнскоут викликав поліцію 17-го червня 2003-го року, повідомивши, що дружина його лупцює. Як з'ясувалося, нинішня подружка Іствуда била його кулаками, а ще поцілила в голову пляшкою. Після цього інциденту Пол не став підтримувати звинувачення проти Крістіни, але подав на розлучення.

У судових документах зазначено, що Сандера заперечила, що є алкоголіком, проте запевнила, що кинула пити. Вона відвідувала зустрічі Анонімних алкоголіків та заняття з опанування гніву.

Нагадаємо, в грудні Клінт Іствуд розлучився зі своєю другою дружиною Діною після 17 років шлюбу. Зараз він живе з Крістіною, котра раніше працювала в одному з готелів, що належить кінозірці.

Фото з Twitter журналу "Hello!"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів