Мадонна: Гетеросексуали мене не розуміють, геї – не хочуть

11 березня 2015, 14:36

Американська співачка Мадонна вважає, що сучасне суспільство зробило крок до прийняття людей нетрадиційної сексуальної орієнтації, але не до гендерної рівності.

Також зірці здається, що гетеросексуальні чоловіки її не розуміють, а просто хочуть затягти в ліжко.

Про це Мадонна заявила в інтерв'ю журналові "Out", пише "Contact Music".

"Я не відчуваю розуміння з боку гетеросексуальних чоловіків. Вони просто хочуть зі мною сексу. Геї мене розуміють, мені з ними комфортно. Єдина проблема в тім, що вони не бажають сексу зі мною! Головоломка!", - побідкалася зірка.


У Мадонни проблема з чоловіками: гетеросексуальні її не розуміють, а неї - не хочуть

До слова, днями Мадонна в черговий раз епатувала шанувальників, виклавши картинку, на якій вона "по-дорослому" цілує в вуста Білосніжку.

На думку співачки, права геїв наразі захищені більше, ніж права жінок. В останні роки в питанні гендерної рівності вона не бачить значного прогрессу.

"Люди набагато поблажливіші до гей-спільноти, ніж до жінок, і крапка", - зазначила Мадж.

Мадонна влаштувала секс-революцію в дитячій казочці

"Справа просунулася вперед стосовно гей-спільноти, стосовно спільноти афроамериканців, але жінки досі торгують власною дупою", - обурилася зірка.

На думку Мадонни, суспільство досі на намагається ввіпхнути жінку в шаблон, вказуючи їй, як жити.

"Тебе досі відносять до категорії. Ти або незайманка, або шльондра. Якщо ти певного віку, тобі не дозволяється демонструвати свою сексуальність, бути самотньою або зустрічатися з молодшими чоловіками", - пояснила вона.

Нагадаємо, Мадонні шкода, що вона має недостатньо підтримки від самих жінок. Адже саме заради них вона демонструє світові свої голі принади.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів