Елтон Джон оголосив бойкот "Dolce&Gabbana"

16 березня 2015, 11:11

Британський співак сер Елтон Джон закликав усіх бойкотувати іменитих італійських дизайнерів Доменіко Дольче і Стефано Габбана.

Артиста обурило те, що творці бренду "Dolce&Gabbana" виступили проти сурогатного материнства і усиновлення дітей одностатевими парами, пише "People".

Зокрема, Дольче і Габбана назвали нащадків, народжених за допомогою штучного запліднення, "синтетичними і штучними".

"Ми виступаємо проти гей-усиновлень. Тільки традиційні сім'ї. Жодних хімічних нащадків і маток напрокат. Життя має природний потік, є речі, які не повинні бути змінені", - сказали дизайнери.


Одразу після цього висловлювання на Доменіко і Стефано обрушився шквал критики з боку секс-меншин і просто небайдужих.

67-річний Елтон Джон, який має двійко синів зі своїм чоловіком Девідом Фернішем, не зміг залишитися осторонь. Співак заявив, що відтепер бойкотуватиме бренд "Dolce&Gabbana".

"Та як ви смієте називати моїх прекрасних дітей "штучними"? І як вам не соромно щось настукувати своїми крихітними пальчиками проти ЕКЗ - дива, яке дозволило мільйону люблячих людей, як традиційної орієнтації, так і геям, здійснити свою мрію і обзавестися дітьми. Ваше архаїчне мислення йде врозріз із сучасністю так само, як і ваша мода. Я більше ніколи не одягну одяг від "Dolce&Gabbana", - написав Елтон в Instagram.

Він також додав тег "#BoycottDolceGabbana".

Так само підтримала бойкот дизайнерського дуету й американська актриса Кортні Лав. 50-річна зірка написала:

"Я просто хочу зібрати всі свої речі від "Dolce&Gabbana", щоб спалити їх. В мене немає слів і емоцій. Бойкот безглуздому фанатизму!".

Не залишилася осторонь й американська тенісистка Мартіна Навратілова. У своєму Twitter вона підтримала Елтона Джона й заявила, що знищить свої футболки від дизайнерського дуету.

У неділю Стефано Габбана відповів на критику, розмістивши у своєму Instagram напис "Je Suis D&G".

❤❤❤

Фото опубликовано stefanogabbana (@stefanogabbana) Мар 15 2015 в 7:00 PDT

Нагадаємо, минулого року з модельєрів Доменіко Дольче і Стефано Габбано було знято усі звинувачення за приховування сотень мільйонів євро податків.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів