Засновників "Dolce&Gabbana" виправдали

25 жовтня 2014, 17:21

З модельєрів Доменіко Дольче і Стефано Габбано знято усі звинувачення за приховування сотень мільйонів євро податків.

Виправдав засновників модного дому "Dolce&Gabbana" Верховний касаційний суд Італії, повідомляє "Лента.ру" з посиланням на "Corriere della Sera".

Окрім цього суддя зняв звинувачення й з двох менеджерів компанії і брата Доменіко - Альфонсо Дольче. Рішення суду є остаточним і оскарженню не підлягає.

Як відомо, у червні минулого року суд нижчої інстанції призначив Дольче і Габбані покарання у вигляді 20 місяців в'язниці кожному з відстрочкою виконання і штраф в розмірі до 10 мільйонів євро за ухилення від сплати податків.


Дольче і Габбана виправдали

У квітня 2014-го року Апеляційний суд Італії пом'якшив на два місяці їх вирок у зв'язку із закінченням терміну давності низку пунктів справи.

Саме ж розслідування фінансових зловживань кутюр'є почалося ще в 2008-му році, коли влада Італії активізували боротьбу з ухиленням від сплати податків.

У 2010 році модельєрів намагалися притягти до відповідальності за ухилення від сплати податків і шахрайство. Дольче і Габбана звинуватили у використанні зареєстрованої в Люксембурзі компанії для уникнення від податку на авторські відрахування.

За оцінкою прокуратури, дизайнери не заплатили податки з 1,4 мільярда доларів, отриманих у вигляді роялті.

Перед судом кутюр'є постали в 2011-му році, але тоді були визнані невинними. Згодом Верховний суд Італії переглянув рішення Міланського суду: було встановлено, що дизайнери можуть бути притягнуті до відповідальності за несплату податків; звинувачення в шахрайстві з них зняли.

Фото з Instagram "Dolce&Gabbana"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів