Собчак вирішила поїхати з Росії

16 березня 2015, 10:14

Російська журналістка Ксенія Собчак вирішила на якийсь час поїхати з Росії через те, що її ім’я фігурує у так званих розстрільних списках.

Про це стало відомо у п’ятницю 13-го березня, пише "Коммерсант".

На вечірці з приводу виходу нового номера журналу "L`Officiel" - першого під керівництвом Собчак, Ксенія повідомила про своє рішення поїхати.

"...Я щаслива сьогодні від того, що прийшли всі мої улюблені друзі... і стало раптом ясно, що немає більше місця для отруйних пліток і фальшивих посмішок, тому що цієї холодної весни навіть найбільш закриті та саркастичні люди стали дорожити один одним і дарувати тепло навіть випадковим знайомим, не кажучи вже про друзів..."

Як відомо, після вбивства політика Бориса Нємцова в пресі з'явилися дані про існування так званих розстрільних списків, у яких також фігурує прізвище Собчак.


Крім того, цього ж вечора відбулася прем’єра вистави, у якій дебютувала Ксенія.

"Скасувати прем'єру вистави "Одруження" в Театрі націй я не могла, як і цю вечерю, але завтра ж покину Росію на деякий час", - зазначила Собчак.

"Вчора було дуже приємно побачити в залі багатьох моїх друзів! І це величезне щастя - мати можливість працювати з такими чудовими артистами - Аня Уколова, Віталій Хаєв ну і мій чоловік, в якого я закохуюся щоразу заново, коли бачу, який він чудовий артист! Спасибі за це щастя!" - написала в Instagram Собчак

Близькі друзі неофіційно пояснювали, що їде вона не в силу власної вразливості, а за рекомендацією спецслужб.

Вже 16-го березня у Twitter Собчак з'явилося повідомлення про те, що звістка про переїзд перебільшена.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів