Принц Вільям і Кейт Міддлтон шукають помічницю через Інтернет

16 березня 2015, 17:06

Британський принц Вільям і його вагітна дружина Кетрін Міддлтон шукають покоївку.

Королівське подружжя дещо нетрадиційним для себе чином вирішило розширити команду персоналу у своєму заміському будинку Енмер Хол, що у Норфолку, повідомляє "Hello".

Кейт і Вільям не стали звертатися до кадрового агентства, а розмістили оголошення на одному з британських сайтів у розділі "Леді".

"У великий сімейний будинок в Норфолку шукається покоївка. Ми шукаємо когось з досвідом ведення домашнього господарства, в ідеалі у великому приватному будинку, і переважно в сімейному оточенні з собаками", - йдеться в оголошенні.


Вільям і Кейт шукають покоївку

"Основні обов'язки включатимуть: прибирання всіх приміщеннях будинку на високому рівні; прання і прасування одягу, чищення посуду зі срібла; закупівля продуктів та необхідних речей для дому і організація поставок", - уточнюються обов'язки покоївки.

Також в оголошенні зазначається, що "в окремих випадках необхідно буде готувати їжу, допомагати по догляду за дітьми та собаками".

"Дотримання конфіденційності та лояльність домробітниці мають для нас першорядне значення", - наголошується в повідомленні.

Подейкують, герцог і герцогиня Кембриджські вирішили чекати на появу малюка у заміському будинку, а не в Кенсингтонському палаці.

Фото з Facebook Британської монархії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів