Проти Каньє Веста зібрали десятки тисяч підписів

20 березня 2015, 12:38

Анонсований виступ американського репера Каньє Веста на відомому британському музичному фестивалі "Glastonbury" цього літа може не відбутися.

Понад 61 тисяч людей, котрі вважають, що він не гідний бути на сцені такого уславленого заходу, підписали відповідну петицію на сайті Change.org.

Про це пише "Radar Online".

Автор петиції назвав "образою поціновувачів музики по всьому світі" виступ на "Glastonbury" такої персони, як Вест. Десятки тисяч меломанів поділяють цю думку. У коментарях до петиції пишуть і про публічну поведінку репера, і про брак таланту.


Каньє Веста не хочуть бачити на "Glastonbury"

"Каньє не приховує своїх поглядів відносно музики. Він мав би дослухатися своєї власної поради та поступитися своїм місцем хедлайнера тому, хто на це більше заслуговує", - зазначив автор петиції, Ніл Лонсдейл.

Він вважає, що глядачі фестивалю за свої гроші мають право розраховувати на шоу "певного рівня", а та музика, яку виконує Вест "не виражає нічого". Отже, замість репера має виступити якийсь хороший рок-бенд.

"Не має значення, якщо ти темношкірий, білий, гетеросексуал, гей. Якщо ти поводишся так, як Каньє, маєш чекати, що в тебе буде опозиція", - пояснив він виданню "NME".

Може, рок-фанати й не бажають бачити на сцені фестивалю Каньє Веста. Зате, нагадаємо, його радо чекають у серіалі "Гра престолів".

Фото з Instagram Каньє Веста

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів