Джигурда про порно Корольової: Я знаю, який "апарат" у Тарзана

27 березня 2015, 11:54

Епатажний російський артист Нікіта Джигурда вирішив стати на захист співачки Наталі Корольової, після оприлюднення її порно-архіву.

Чолов'яга заявив, що йому набагато приємніше дивитися, як Тарзан бавиться з Наташею, ніж читати новини про війну. Також Джигурда зізнався, що особисто знає, який "апарат" у чоловіка Корольової.

Про це шоумен розповів у коментарі "Супер.ру".

"У чому порочність Наташі Корольової? Її погано задовольняв Ігор Ніколаєв? Ні! Зараз дозволено все що завгодно - навіть гейський рух. У чому тут проблема? Чоловік любить свою дружину, а бажаючі можуть це побачити! Він же не з чужою дівчинкою це робить. Вона ж не чужому чоловікові мінет робила!" - сказав Нікіта.


Джигурда зазначив, що сам неодноразово ходив на стриптиз від Тарзана:

"Ми з Тарзаном разом грали у виставі. Я знаю, який апарат у Тарзана, я бачив його стриптиз. Коли Наташа присутня на стриптизі, ми аплодуємо, як Сергійко бавиться з дівчатами. Це ж здорово - це життя! А нам що, кажуть, що потрібно надіти чорний одяг і нишком трахатись?".

Джигурда взявся захищати Корольову

Проїхався артист і по депутату Віталію Мілонову, який хоче позбавити Корольову звання "заслуженої артистки Росії".

"Мілонов - людина, яка вся в комплексах. Завжди на Русі були свята, коли на Івана Купала росіяни купалися оголеними. Це ж класно дивитися, коли бігуни біжать, а пеніс і яєчка трясуться. Уявіть, якщо зараз голяка наші спортсмени вибіжать? Це аут буде! Вважаю, що замість новин про війну мені приємніше дивитися, як Тарзан бавиться з Корольовою", - пояснив свою позицію Джигурда.

Нікіта поспішив додати, що не бачить в нічого поганого, коли людина себе сама задовольняє.

"А що такого в онанізмі? Всі пацани проходили через це. Я кохану Анісіну 2-3 тижні не бачу, і так, я дзвоню їй по телефону перед умивальником і дрочу. У чому проблема? Я тащусь і згадую молодість! Цей інструмент на всіх статуях скрізь - груди і пеніс. Тарзан теж показує, що він теж боєць. А Мілонов цим не займається чи що? Зрозуміло, що у нього просто немає поруч такої богині, як Наташа Корольова", - сказав він.

Наостанок Нікіта Джигурда закликав усіх знімати та викладати такі відео, як у Корольової, аби "зламати цю систему".

Нагадаємо, днями депутат Мілонов подивився відверті фото і відео Наташі Корольової. Обурений побаченим, чиновник заявив, що співачку варто позбавити звання "заслуженої".

Сама ж Наталя написала відкритого листа, де заявила, що публікація її приватних знімків - це правопорушення. А сама Корольова вважає, що їй нічого соромитися.

Фото з Instagram Джигурди

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів