Войовничі російські бабці ушкварили "танок перемоги". ВІДЕО

31 березня 2015, 17:56

До Дня перемоги лишається понад місяць, і інтернет-спільнота вже навіть з острахом чекає, що ще утнуть нестримні російські "патріоти".

Останнім хітом, що підірвав мережу, став конкурсний танцювальний номер літніх жіночок під назвою "Пам'ять перемоги". Ним можна помилуватися на сайті YouTube.

Тут є все - і складна драматургія, і експресивна хореографія, і голос Левітана, і навіть магічний чорний ящик, у якому зникають, а потім знову вигулькують люди.

Номер починається з того, що до закляклих у загадкових позах по-військовому вбраних пані підходить "школярка" з квітами. Походивши туди-сюди, вона залізає в "чарівну шафу", а замість неї на сцену вилізає ще одна жіночка похилого віку. Отут-то й починається шоу.


Жіночки марширують, віддають честь, стріляють у ворогів та навіть кидаються уявними гранатами. Кінець перфоменсу нарешті кладе голос Левітана, що оголошує про повну перемогу над фашистською Німеччиною.

Наприкінці номеру зі своєї "засідки" в чорному ящику нарешті з'являється "школярка", якій, певно, вже геть ноги затерпли, а з нею – ще одна сивочола пані в орденах.

У танцях "колектив №55" тепер навряд чи комусь вдасться переплюнути. А ось студенти з Іжевська, нагадаємо, стали інтернет-зірками завдяки бодіарту до Дня перемоги.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів