Стюардеси звинуватили Кідман у підтримці дискримінації жінок

3 квітня 2015, 15:22

Профспілка стюардес США звинуватила австралійську актрису Ніколь Кідман в тому, що вона заохочує важкі умови праці бортпровідниць.

Це пов'язано з тим, що зірка знялася в рекламі авіаперевізника "Etihad Airways", який буцімто славиться дискримінацію жіночого персоналу, повідомляє "The Guardian".

У відкритому листі до Кідман президент Асоціації професійних бортпровідників Лора Глейдінг заявила, що контракт актриси з авіакомпанією суперечить її роботі в якості посла доброї волі ООН.

Кідман взялася рекламувати авіаперевірзника

"Минулого місяця на 8 березня, у Міжнародний жіночий день, ви сказали: "Я мрію про світ, де всі жінки і дівчата мають рівні можливості і права... Зараз час зробити крок до цього". Пізніше того ж тижня ми бачили, що ви почали з'являтися в новій кампанії для "Etihad", компанії, яка, як публічно повідомив "Wall Street Journal" "може звільнити жінок, якщо вони вагітніють", - йдеться у зверненні до Ніколь.


У авіакомпанії відкидають ці звинувачення, запевняючи, що "належне ставлення до співробітників - один з пріоритетів компанії".

Ніколь бореться за права жінок, але не всі стюардеси підтримують її участь у новій рекламній кампанії

Відомо, що профспілка стюардес США проводила компанію проти "Etihad" та інших авіакомпаній ОАЕ, стверджуючи, що вони "добре відомі своєю політикою дискримінації у сфері праці та медицини працівників-жінок".

Акторка Ніколь Кідман поки жодним чином не прокоментувала звинувачення на свою адресу.

Нагадаємо, у 2013-му Кідман визнали найкращою у боротьбі за права жінок.

Фото з Facebook "Etihad Airways"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів