Девіда Бекхема визнали найкращим татом

6 квітня 2015, 10:41

Британського футболіста Девіда Бекхема, в якого є трійко синів та одна донечка, проголосили найкращим серед зіркових татусів.

Опитування на цю тему провів лондонський музей цікавинок "Ripley's Believe it or Not!"

Про це пише "Contact Music".

Девід Бекхем із новонародженою донькою Харпер

На другому місці опинився рокер Оззі Озборн, який, як відомо, вже є не лише татом, а й дідом, і скоро отримає онука №7.


Найкращою мамою британці визнали телеведучу Холлі Віллоубі, яка виховує двох синів та доньку. Другу сходинку посіла Шерон Озборн, а третю – акторка Ніколь Кідман, котра, подейкують, вирішила ще раз скористатися послугами сурогатної матері, щоби подарувати дочкам братика чи сестру.

На четвертому місці опинилася співачка Мадонна, в якої, як ми знаємо, є двоє рідних дітей та двоє прийомних. Лише останню сходинку в Топ-5 зайняла Вікторія Бекхем.

У Мадонни двоє біологічних дітей і двоє прийомних

До слова, нагадаємо, сини Бекхемів уже обрали, які татуювання собі планують зробити. Говорячи нещодавно про прикраси на своєму тілі, Девід запевнив, що не шкодує про жодну з них, пише видання з посиланням на "HELLO!'s Fashion Monthly".

Зокрема, зі слів Бекхема, велике тату ззаду на шиї допомогло йому позбутися іміджу "матусиного синочка".

"Моя порада всім, хто думає зробити собі тату, не робіть його, коли ви п’яні. Та будьте певні, що воно несе якесь значення… З часом ваше тіло змінюється, і тату може виглядати вже не так класно, як 10 років тому", - зазначив Девід.

Нагадаємо, Девід Бекхем нещодавно розповідав, як дружина відрядила його спостерігачем на перше побачення їхнього старшого сина Брукліна.

Фото з Facebook Девіда Бекхема, Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів