Пінк нагородять не за спів

9 квітня 2015, 16:11

Американська виконавиця Пінк отримає почесну винагороду не як співачка, а як авторка пісень.

"Broadcast Music, Inc." ("BMI") – американська організація, що відстежує публічне відтворення музичних треків та контролює авторські відрахування – вручить зірці свою відзнаку.

Про це пише "Contact Music".

"Пінк – надзвичайна авторка пісень, її майстерність та палкий артистизм видозмінили покоління поп- та рок- музичної культури для всього світу", - сказала віце-президент "BMI" Барбара Кейн.


Пінк нагородять як авторку пісень

"Вона підкорила меломанів своєю незабутнім, емоційним та оригінальним багатством пісні, голосу та виконання", - додала вона.

Як відомо, 35-річна Пінк випустила дебютний сольний альбом, "Can't Take Me Home" у 2000-му. Відтоді в неї вийшло ще 5. Торік співачка записала альбом "rose ave" разом із канадським музикантом Далласом Гріном. Фолк-дует назвався "You+Me".

Церемонія вручення винагород "BMI" відбудеться 12-го травня. Досі лауреатами відзнаки за авторство пісень ставали Тейлор Свіфт, Віллі Нельсон, Адам Левін та Pitbull.

Нагадаємо, коли Пінк оголошувала про свою співпрацю з Гріном, вона заразом повідомила, що відмовляється від псевдоніму та користуватиметься справжнім ім'ям – Аліша Бет Мур.

Фото з Twitter Пінк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів