Бельмондо пообіцяв повернутися в кіно

10 квітня 2015, 13:08

Французький актор Жан-Поль Бельмондо зізнався, що готовий зніматися в нових фільмах.

82-річний артист запевняє, що може грати, незважаючи на перенесений ним в 2001-му році інсульт. Про це Бельмондо заявив в інтерв'ю газеті "Le Parisien".

"У лютому я заявив радіостанції RTL, що йду з кінематографа. Але тепер я вважаю це моє рішення не остаточним. І якщо мені тепер запропонують знятися в якому-небудь фільмі, я відповім: "Так, я готовий", - сказав актор.

"Мені дуже хотілося б знову почати зніматися", - додав він.


Бельмондо зізнався, що інсульт дуже сильно вплинув на нього:

"Удар, який завдала по мені хвороба, був просто жахливим. Лікар попередив мене, що, цілком можливо, я ніколи вже не зможу говорити. Але, як бачите, я заговорив. Я повністю відновив розумові здібності. Ось уже три роки, як я почуваюся краще. До цього я думав тільки про те, як мені подолати хворобу. Коли я раніше намагався говорити, мені болісно доводилося підшукувати слова".

Бельмондо готовий знову зніматися в кіно

Знаменитий француз також згадав, що дуже погано вчився в школі.

"Але коли я сказав батькові, що хочу кинути школу і стати актором, він був дуже цим задоволений", - згадує Бельмондо.

"У мої акторські здібності в Паризькому театральному училищі ніхто не вірив. Я провів там чотири роки і, на відміну від багатьох моїх друзів, отримав лише досить низьку оцінку з боку викладачів", - зізнався він.

Наразі актор проводить час в театрах, кіно.

"І гуляю, хоча права рука у мене після інсульту повністю паралізована, вона мертва. Люди, яких я зустрічаю, дуже люб'язні зі мною. Вони завжди цікавляться моїм здоров'ям", - сказав Бельмондо.

Нагадаємо, у 2012-му році Жан-Поль Бельмондо покинув свою молоду коханку.

Фото з Facebook, присвяченого Бельмондо

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів