Торі Спеллінг зробили пересадку шкіри

14 квітня 2015, 15:41

Американська актриса Торі Спеллінг, котра й так не вирізняється міцним здоров'ям, днями знов опинилася в лікарні.

41-річна зірка отримала дуже сильний опік. Лікарям довелося вдатися до пересадки шкіри.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Нещасний випадок стався з Торі під сімейного відпочинку в одному з ресторанів Лос-Анджелеса. З нею були чоловік Дін та діти: Ліам, Стелла, Хетті й Фінн.


"Торі сміялася та веселилася зі своїми рідними під час Великоднього сніданку. Коли вона підвелася, щоби піти, то заточилася та впала назад на розпечений гриль", - розповів інформатор.

Судячи з фото, зроблених папарацці на місці пригоди, постраждала рука Спеллінг.

Торі Спеллінг потерпає від мігреней та, подейкують, зловживає знеболювальним

"Можна сказати, що їй було боляче, але вона старалася бадьоритися заради своїх чотирьох дітей, які, звісно, розхвилювалися. Дін теж виглядав засмученим, але можна сказати, що він щосили намагався зберігати спокій та не полохати дітей", - зазначив очевидець.

Зі слів джерел, Спеллінг намагалася загоїти опік самостійно, проте нестерпний біль змусив її наступного дня таки звернутися до лікаря. Ураження тканин виявилося настільки сильним, що зірку одразу ж направили до опікового центру.

"Лікар Торі виявив, що опік серйозний та запропонував видалити уражену шкіру та пересадити шкіру з іншої ділянки тіла. Вона спитала, чи це необхідно, проте лікарі сказали, що є ризик серйозної інфекції та утворення шрамів, якщо вона не зробить цього негайно", - розповів інформатор.

"Їй зробили пересадку шкіри минулого тижня, і тепер вона одужуватиме кілька днів. Друзі моляться, щоби вона повністю одужала", - повідомив він.

Нагадаємо, попереду в Торі Спеллінг іще одна операція. Їй доведеться видалити грудні імпланти.

Фото з Instagram Торі Спеллінг

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів