Торі Спеллінг не має грошей, щоби стерилізувати чоловіка

24 жовтня 2013, 13:25

Родина американської акторки Торі Спеллінг потерпає від фінансової кризи.

У багатодітної зірки навіть нема грошей, щоби зробити чоловікові, Діну МакДермотту, вазектомію та купити собі нову сумочку.

Про це вона розповіла журналові "People" та описала у своїй новій книжці, пише "The Daily Mail"

Маючи чотирьох дітей, Торі та Дін не планували ще раз ставати батьками, принаймні, біологічним шляхом. Вони збиралися радикально вирішити питання контрацепції. Проте менеджер ошелешив їх новиною: наразі вони не можуть дозволити собі процедуру вазектомії.


Допоки все не налагодиться, зірковому подружжю доводиться кардинально змінювати свій стиль життя.

"Я вже три роки не купувала собі сумок… Ну і добре. Я озираюся на ту дівчину, яка в 20 років скуплялася в "Gucci", і навіть не можу пов’язати (себе з нею). Повірити не можу, що це було важливо", - поділилася Торі.

Торі Спеллінг написала книжку, щоби заробити на вазектомію чоловіку

Донька телемагната Аарона Спеллінга зростала в розкошах та не знала інших варіантів. Вона визнає, що її фривольне поводження з грішми та пристрасть до шопінгу стали причиною нинішніх проблем.

Статки Спеллінга оцінюють у 600 мільйонів доларів, але після його смерті в 2006-му їх успадкувала матір Торі, з якою актриса має складні стосунки.

Бізнесові починання зірки "Району Беверлі-Хіллз 90210" досі не були успішними, а складна четверта вагітність та тривала госпіталізація випатрали гаманці подружжя.

Разом із татом і мамою звикати до нових реалій доводиться дітям: Ліаму, Стеллі, Хетті і Фінну.

"Одного дня Стелла каже до Хетті: "Оця сукня, яка на тобі, це спершу була моя сукня." А Хетті їй "Так!" Я відчула таке щастя. Мені подобається, що вони знають, речі переходять від старших до молодших", - зазначила Спеллінг.

Нагадаємо, акторці закидають "торгівлю" власними дітьми, яких вона за гроші підставляє під об’єктиви папарацці.

Фото з Іnstagram Торі Спеллінг

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів