Дружина Кончаловського розповіла про стан доньки

15 квітня 2015, 17:11

Дружина російського режисера Андрія Кончаловського - телеведуча-кулінар Юлія Висоцька вперше за довгий час розповіла, як почувається їхня донька Маша.

Жінка досить обережно поділилися новинами про свою дитину, яка вже довгий час перебуває в комі, пишуть "Дни.ру".

Зокрема, відповісти однозначно, чи в свідомості Маша, Висоцька не може. За її словами, це дуже важке питання.

"Жоден лікар на нього не відповість. Стан коми неоднозначний, у всіх протікає по-різному. Бувають моменти, коли вона зі мною, буває, що я нічого не розумію. Ось начебто відбувається щось таке, чому ми дуже радіємо. Чекаємо повторення, а його немає. Зате трапляється що-небудь інше. Все йде ... повільно", - зауважила телеведуча.


"Нам з самого початку говорили, що відновлення буде дуже і дуже довгим. І це нескінченна робота - і Маші, і наша... Важко зрозуміти, чи є світло в кінці тунелю. Я постійно працюю над собою, щоб його розгледіти і переконати всіх, що воно є. Нікуди і ніколи не можна транслювати зневіру. Все в радіусі п'яти кілометрів від Машиної кімнати повинно бути наповнене енергією творення!" - додала вона.

Висоцька розповіла, як змінилася після трагедії в сім'ї

Висоцька зізналася, що в її теперішньому житті не залишилося місця старим знайомим, звиклим бачити її радісною, усміхненою і далекою від будь яких проблем. За словами Юлії, вона хотіла б зберегти і вберегти свій світ від сторонніх очей.

"Люди не хочуть виглядати черствими. Але багато хто з них - частина того життя, яке для мене закінчилося - додаткове нагадування. Моя рана не закрилася і не закриється ніколи..." - заявила актриса.

Юлія розповіла також і про стан чоловіка. Адже в момент аварії за кермом автомобіля знаходився саме Андрій Кончаловський:

"Я не маю права відповідати за чоловіка, судити про його почуття провини. Думаю, я з ним набагато відвертіша, ніж він зі мною. Напевно, така жіноча природа: словами визначити свій стан - і начебто стає легше. Його чоловіча особистісна природа не така. Він закрита людина, навіть від самого себе. Але він багато працює, шалено багато. Спить по три-чотири години. Один проект за іншим. Три сценарії одночасно. Нескінченно читає лекції студентам. Він завжди був трудоголіком".

Після сімейної трагедії Висоцька переглянула свої погляди на власне життя. Жінка зізналася, що шкодує про те, що раніше проявляла активність в соцмережах, розповідаючи стороннім людям про свою радість, про стан щастя і сімейне благополуччя.

"Тоді мені щиро здавалося, що здорова, весела, нормальна сім'я - це добре. Адже вона - частина мене, я без неї себе не уявляю. Я готова була цим ділитися... Але тепер, думаю, тема сім'ї закрита назавжди - незалежно від світла в кінці тунелю, про який я все одно знаю, що він є", - пояснила вона.

Нагадаємо, сім'я Кончаловського потрапила у серйозну аварію в жовтні 2013-го року.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів