Пєсков заперечив те, що Путін пропонував Сігалу стати консулом

23 квітня 2015, 18:03

Днями у західних ЗМІ з’явилася інформація про те, що Володимир Путін запропонував актору Стівену Сігалу стати почесним консулом-посередником між США та Росією.

Однак, як виявилося, це було перебільшення збоку преси. Про це пише "Московский комсомолец" з посиланням на речника Путіна Дмитра Пєскова.

За даними американського сайту "Buzzfeed", кілька років тому Путін запропонував президенту США Бараку Обамі зробити посередником між двома країнами голлівудського актора Стівена Сігала.

Путін товаришує з Сігалом, але не настільки, щоб робити його консулом

Як стверджує видання, цю пропозицію президент зробив під час зустрічі з американським колегою на саміті G8 в Лох-Ерне у 2013-му році. А


"У цьому матеріалі дуже багато всього і перебільшеного, і невірного. Дійсно, Сігал відчуває глибокі симпатії до нашої країни, дійсно, він неодноразово зустрічався з президентом і у них добрі відносини - це те, що я можу підтвердити з цього матеріалу", - сказав Пєсков у відповідь на прохання журналістів прокоментувати статтю.

Нагадаємо, Сігал невтомно підтримує Путіна та його політику стосовно Криму та України. Він навіть виступав у Севастополі з портретом Путіна на грудях.

Фото "Московский комсомолец"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів