Крістен Стюарт: Слава – найгірша річ у світі

29 квітня 2015, 13:01

Американська акторка Крістен Стюарт вважає славу найгіршою річчю в світі, дозволяє собі ласувати бургерами та вважає Голлівуд страшенно сексистським місцем.

Іще 25-річна зірка розповіла, як знімалися їхні з Робертом Паттінсоном еротичні сцени в "Сутінках".

Стюарт дала інтерв’ю та прикрасила собою обкладинку британського "Harper's Bazaar", пише 'Ace Showbiz".

"Жінки обов’язково мусять працювати трохи тяжче, щоби бути почутими. Голлівуд страшенно сексистський. Це безумство. Це настільки образливо, до божевілля", - зізналася Крістен.


"Слава – це найгірша річ у світі. Надто коли вона безцільна. Коли люди кажуть: "Я хочу бути відомим" – Чому? Ти ж нічого не робиш", - зазначила акторка.

Крістен Стюарт звинуватила Голлівуд у сексизмі

За словами Стюарт, вона не переймається, коли набирає трохи ваги, та не обмежує себе в смачненькому.

"Я трохи більша за еталонний розмір, коли їм чізбургери, і я щаслива, мені комфортно. Якщо я в стресі чи в роботі, вага знижується. Моя вага та мій сон пов'язані з моєю нервовою системою. Інколи я сплю по 12 годин, а іноді сон на кілька місяців просто перестає для мене існувати", - поділилася вона.

Згадала Крістен і про свого колишнього бойфренда, Роба Паттінсона. Вона заявила, що любовні сцени з ним були мукою.

"Я ненавиджу їх, коли вони награні. Коли вони гротескно незручні. У "Сутінках" ми мали зіграти одну з найепічніших сексуальних сцен. Вона мала бути неймовірною, неземною, нелюдською, кращим сексом, який лише можна собі уявити, і ми думали: "Як ми з цим упораємось?" То була мука…", - пригадала Стюарт.

Нагадаємо, в реальному житті стосунки Крістен і Роберта зруйнувалися через її інтрижку з режисером. А нещодавно Паттінсон заручився з іншою.

Фото з Instagram "Harper's Bazaar UK"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів