Джордж Клуні розповів, чому закохався

8 травня 2015, 16:28

Американський актор Джордж Клуні розповів, за що він покохав Амаль Аламуддін – так сильно, що розпрощався з холостяцьким життям.

54-річний актор наспівав дружині дифірамбів: вона в нього – красуня, розумниця, дотепниця та модниця.

Про свою голубоньку Джордж охоче говорив із "Entertainment Tonight".

"Вона - дивовижна людина", - запевнив актор.


"І вона турботлива. І виходить, що вона – одна з найрозумніших людей, яких я коли-небудь зустрічав. І в неї прекрасне почуття гумору. Багато причин, чому (я її покохав)", - поділився Клуні.

Джордж Клуні розхвалив свою дружину

"Я завжди дуже нею пишаюся, коли дивлюся її виступи в Апеляційному суді у Страсбурзі, знаєте, в тій мантії. Справляє сильне враження… Симпатична мантія. Вони могли б додати тій мантії трішки пікантності", - зазначив актор.

Джордж зізнається, що від того дня, коли він уперше зустрів Амаль, захоплюється її стилем.

"Це дивовижно, бо вона завжди – від дня нашого знайомства – мала це неймовірне… ексцентричне, але веселе чуття моди… Як вона це робить, у неї 11 справ, над якими вона працює, вона викладала у Колумбійському (університеті), але досі каже: "Хочу надягти оту сукню". Це скажено. Спостерігати за цим захоплююче, бо в неї такий прекрасний смак", - сказав Клуні.

Іще актор додав, що модних лахів у Амаль стільки, що для них потрібна окрема спальня.

Нагадаємо, Аламуддін та Клуні побралися восени 2014-го. Як стверджують дослідники, своїм прикладом актор започаткував моду на дружин-розумниць.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої подружжю Клуні

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів