Дочку Х'юстон заберуть із лікарні додому?

12 травня 2015, 15:48

Подейкують, рідні доньки співачки Вітні Х'юстон, чий мозок через утоплення зазнав незворотних ушкоджень, вирішили, що її пора забирати з лікарні.

Якщо все складеться, то Боббі Крістіну відвезуть додому, де її оточуватимуть знайомі речі та фотографії її коханої мами.

Про це пише "Radar Online".

Вочевидь, родичі дівчини прийняли таке рішення, впевнившись, що лікарі більше нічим тут не зарадять. Тепер вони сподіваються на диво.


Кріссі перевезуть до того самого таунхаусу, де вона колись жила з мамою, а потім із "чоловіком" Ніком Гордоном, до того місця, де з нею 31-го січня й сталося лихо.

Боббі Крістіну заберуть додому?

"Це був її дім та дім її мами, і якщо їм вдасться привезти її назад, це буде прекрасно", - зазначає джерело.

"Якщо вона жива, їй треба дати побути вдома, в оточенні красивих фото її мами. Це буде настільки добре, наскільки можливо в такій тяжкій ситуації", - додає інформатор.

До приїзду Кріссі дім готують її дядько з тіткою, Гері та Пет. Як стало відомо виданню, родичі намагаються перетворити колишнє "наркокубло" на затишну оселю, де їхній любій племінниці буде добре.

Як повідомляє інформатор, Боббі Крістіна досі не може дихати сама, у неї стоїть трахеотомічна трубка.

"Це крає їхні серця, це так тяжко для сім'ї… Тепер нічого не можна вдіяти. Вони моляться про диво", - додав він.

Нагадаємо, будинком Боббі Крістіни тепер розпоряджається її батько, Боббі Браун. Колишній чоловік Вітні Хюстон нещодавно оформив опікунство над усім доччиним майном.

Фото з Instagram Боббі Крістіни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів