Собак Деппа пригрозили приспати

14 травня 2015, 10:17

Міністр сільського господарства Австралії Барнабі Джойс пообіцяв приспати двох йоркширських тер'єрів, які належать актору Джонні Деппу.

Чиновник пояснив, що зірка "Піратів Карибського моря" ввіз тварин в країну незаконно, повідомляє "The Daily Mail".

Депп взяв песиків Бу і Пістоля у свій приватний літак в обхід ветеринарного контролю, бо не мав необхідних дозволів.

Австралійський міністр заявив, що дає Джонні 50 годин на те, щоб вивезти собак з країни назад до США. Інакше тварин присплять.


"Ми збираємося приспати їх. Це правильно. І якщо люди думають, що це трохи негуманно, то я вам скажу, що набагато негуманніше, якщо ми почнемо нехтуватимемо заходами безпеки і зрештою в нашу країну потрапить сказ", - зауважив Джойс в коментарі для "3AW".

Песиків Джонні Деппа можуть приспати

В іншому інтерв'ю радіостанції "ABC 612 Brisbane" він сказав:

"Існує процедура, якщо ви хочете привезти з собою тварин: ви отримуєте дозвіл, вони йдуть в карантин, а потім ви можете забрати їх. Але якщо ми почнемо дозволяти кінозірці, навіть якщо він був двічі визнаний найсексуальнішим чоловіком світу, то чому б нам просто не порушувати закони для всіх?".

Джонні покищо ніяк не прокоментував слова міністра Австралії.

Натомість ситуацію активно обговорюють австралійці. Багато хто визнав, що закон є закон і Деппу не варто його порушувати. Інші різко засудили рішення влади, запевняючи, що піддати евтаназії треба самого Барнабі Джойса. Найбільш активні зоозахисники вже оформили петицію на сайті "Change.org" проти усипляння Пістоля і Бу.

Як відомо, наразі 51-річний Депп перебуває в Австралії на зйомках чергової частини "Піратів Карибського моря". Разом з актором прибула його дружина Амбер Хьорд.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів