Сімпсон може втратити дітей через пиятику та пігулки?

14 травня 2015, 15:08

Подейкують, шлюб американської співачки, дизайнерки та акторки Джессіки Сімпсон опинився під загрозою.

Її чоловік Ерік Джонсон погрожує піти та забрати з собою їхніх двох дітей.

Про це пише "Radar Online" з посиланням на "The National Enquirer".

Річ не в тім, що Ерік, який одружився з Джессікою минулого літа, її розлюбив. Навпаки, він переживає за дружину, одержиму схудненням, хай навіть ціною власного здоров'я.


Подейкують, зірка, котра досягла значних результатів за допомогою програми "Weight Watchers", на цьому не зупинилася. Вона п’є пігулки для схуднення, а ще зловживає алкоголем.

Підозри, що з Джессікою щось не те, виникли після її нещодавнього інтерв’ю журналові "Extra". Білявка виглядала якоюсь дезорієнтованою, корчила рожі та верзла казна-що. Зокрема Сімпсон сказала, що Ерік є бойфрендом для їхньої дочки Максвелл, і тому дівчинка полюбляє носити його сорочки.

Джессіка Сімпсон надто захопилася схудненням?

Джонсон висунув дружині ультиматум – вона має лягти до реабілітаційного закладу. Інакше втратить і його, і дітей.

"Він страшенно непокоїться через те, що поведінка Джесс почне позначатися на їхніх двох дітях, і що старша вже починає розуміти, що з матусею щось негаразд", - каже джерело.

"Вона більше не може заперечувати тривожних дзвіночків, що її проблеми позначилися на її шлюбі, інакше вона може втратити чоловіка, дітей – та свої гроші!", - додає інформатор.

Джонсон налаштований серйозно і вже навіть радився зі своєю мамою-юристом щодо опіки над дітьми. Якщо таки дійде до розлучення, пара ділитиме мільярдні статки Сімпсон. Як відомо, Ерік завершив свою футбольну кар’єру ще у 2008-му.

Нагадаємо, ще нащодавно Ерік і Джессіка демонстрували пристрасть у стилі "50 відтінків сірого".

Фото з Instagram Джессіки Сімпсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів