Свіфт із бойфрендом позабирали нагороди "Billboard"

18 травня 2015, 10:59

Американська кантрі-співачка Тейлор Свіфт зібрала багатий врожай винагород на церемонії "Billboard Music Awards".

25-річна артистка перемогла у восьми номінаціях та заразом, здається, нарешті підтвердила чутки про свій роман із шотландським виконавцем, діджеєм Келвіном Харрісом. Він цього року теж виборов статуетку.

Про це пише сайт "Billboard".

Тейлор Свіфт і Келвін Харріс обоє стали переможцями

Урочиста церемонія відбулася 17-го травня в Лас-Вегасі.


Тейлор Свіфт, зокрема, визнали "Найкращою артисткою", "Найкращою виконавицею серед жінок", лідеркою чартів "Top Billboard 200" та "Top Hot 100". Її альбом "1989" також став найкращим у "Top Billboard 200".

Келвін Харріс здобув перемогу в номінації "Найкращий артист у галузі танцювальної/електронної музики".

Із того, як Тейлор на радощах кидається в обійми 31-річного Келвіна, інтернет-користувачі навіть устигли зробити дуже милу гіфку. Схоже, парочка без зайвих слів підтвердила поголос про свої романтичні стосунки.

"Найкращими гастролюючими артистами" визнали гурт "One Direction". Також парубки стали "Найкращим гуртом".

"Найкращим виконавцем серед чоловіків" та "Найкращим радіо-виконавцем" став Сем Сміт, він же переміг у номінації артистів-новачків.

Джастіна Бібера визнали "Найкращим артистом у соцмережах". Серед виконавців R&B здобув перемогу Фаррел Вільямс, його альбом "Girl" став найкращим у цьому музичному напрямку, а відома пісня "Happy", відповідно, найкращою R&B-композицією. Серед реперів цьогорічною лідеркою виявилася Іггі Азалія.

Скандаліста Бібера теж нагородили

Найкращим роковим альбомом визнали "Ghost Stories" "Coldplay", тоді як Енріке Іглесіас зі своїм "Sex And Love" здобув перемогу в номінації "Найкращий латинський альбом".

Фото з Instagram BMA, з сайту "Billboard" та з Instagram Джастіна Бібера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів