Шварцнеггер покликав розважитися з вибухівкою задля дітей. ВІДЕО

20 травня 2015, 10:38

Американський актор Арнольд Шварцнеггер підриває речі не лише у бойовиках. Він готовий робити це й заради доброї справи, і запрошує приєднатися до нього якогось благодійника.

Із тих, хто пожертвує гроші на благодійну програму "ASAS", буде обрано одну людину, котра разом із "Термінатором" та командою піротехніків добряче розважиться з вибухівкою.

67-річний Шварцнеггер спеціально записав відеозапрошення, пишуть "Fox News".

"Я ж казав, що я повернуся!", - починає він ролик своєю коронною фразою.


Арнольд підриває шафу та автівку свого сусіди, демонструючи, які веселощі в його компанії чекають на переможця конкурсу.

"Коли з'явиться переможець, ми з ним поснідаємо, поїздимо на танках та попідриваємо речі. Підриватимемо машини, човни – те, що змусить нас посміятися", - пообіцяв актор.

Що щедріший внесок людина зробить, то вищими будуть її шанси на перемогу. Благодійний фонд, якому допомагає Арнольд, займається організацію позашкільного дозвілля для дітей, вочевидь, щоби ті не тинялися вулицями та не бавилися з вибухівкою.

Нагадаємо, Шварцнеггер сам є багатодітним батьком. Щоправда, молодшим його синам – Крістоферові від законної дружини Марії Шрайвер та Джозефові від хатньої робітниці – восени вже виповниться по 18.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів