Періс Хілтон заявила, що леді і спить з собаками

20 травня 2015, 12:26

Американська світська левиця та діджейка Періс Хілтон заявила, що без собак їй самотньо у ліжку, та й узагалі чотирилапі кращі за чоловіків.

Але водночас білявці приписують новий роман, із 32-річним мультимільйонером Джо Форньє.

Про це пише "The Mirror".

Джо та Періс бачили разом на Каннському кінофестивалі. Подейкують, що вони зустрічаються вже кілька місяців. Щоправда, джерела не вважають ці стосунки чимось серйозним. Сама ж Хілтон зізнається, що вже хоче сім'ю та діток.

"Мені подобаються британські хлопці. Хоча я сумую за моїми собаками. У моєму ліжку без них так порожньо. Вони кращі за будь-якого чоловіка", - заявила Хілтон журналістам у Франції.

Періс Хілтон та Джо Форньє

"Розумієте, я ж справжня леді. Я просто не можу пустити до мого ліжка чоловіка", - пояснила Періс, котра, нагадаємо, стала зіркою порно з вини екс-чоловіка Памели Андерсон.

У розмові з "BANG Showbiz" Хілтон розповіла, що, спробувавши себе у музиці, моді та на телебаченні, тепер вона б хотіла зайнятися готельним бізнесом, як її легендарний прадідусь. Після цього 34-річна білявка налаштована знайти свого "містера ідеал" та створити з ним родину, пише "Contact Music".

Періс зізналася, що пробує знайти собі хлопця за допомогою застосунку Tinder. Вона використовує ім'я та фотографію своєї кузини.

"Я заходжу туди, коли мені нудно, бо мої друзі там є. Тобто це весело, мені кортить побачити,чи я знаю там когось. Але нікого гаряченького я ще там не бачила", - пожалілася білявка.

Нагадаємо, кілька місяців тому Періс Хілтон закидали роман із 18-річним парубком-моделлю.

Фото з Instagram Періс Хілтон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів