Зірка "Району Мелроуз" відсудила собі дітей

25 травня 2015, 11:30

Схоже, в історії американської акторки Келлі Разерфорд, котру розлучили з її двома дітьми, нарешті настане хеппіенд.

Суд ухвалив рішення на користь зірки "Району Мелроуз" та "Пліткарки". 8-річний Гермес та 5-річна Хелена які нині мешкають зі своїм батьком Деніелом Ґіршем у Монако, мають повернутися до США.

Про це пише "People".

46-річна актриса отримала тимчасову одноосібну опіку над дітьми. 15-го червня в Лос-Анджелеському суді відбудеться нове слухання в цій справі. На ньому мають бути присутня Разерфорд із сином та донькою і Ґірш або його представник.


Келлі Разерфорд із сином та дочкою

"Ми дуже раді, ми сподіваємося, що Монако поставиться з повагою до рішення суду Каліфорнії та відправить дітей додому", - поділилася адвокат Келлі.

Вона додала, що з нетерпінням чекає на щасливе возз’єднання Гермеса та Хелени не лише з мамою, а й із рідною країною, громадянами якої вони є.

Як відомо, Разерфорд і Ґірш розлучилися в 2009-му, коли зірка була вагітна Хеленою.

"Я завжди хотіла, щоби у моїх дітей були стосунки з ним, і я завжди це лише вітала. Коли я пішла до суду, я ніколи не просила про гроші та ніколи не просила про одноосібну опіку. Я просто хотіла того, що буде правильним для них та їхнього благополуччя. Але те, що відбувалося в наступні 6 років, стало чимось неймовірним, химерним, таким, що не можна собі уявити", - поділилася Келлі в нещодавньому інтерв’ю.

Як відомо, судова війна, котра роками точиться між Келлі та Деніелом, довела акторку до банкрутства.

Фото з Instagram Келлі Разерфорд

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів