Рікі Мартін хоче одружитися

27 травня 2015, 13:42

Пуерториканський співак Рікі Мартін мріє колись одружитися з коханим чоловіком, із яким у нього буде особливий зв'язок.

Іще зірка, котрий виховує біологічних синів, Матео та Валентино, і давно мріє про доньку, не виключає, що візьме прийомну дитину.

Про це 43-річний Рікі говорив у інтерв’ю "The Sun", повідомляє "Contact Music".

Зі слів Мартіна, йому подобається романтика, але й закріплення стосунків на папері теж дуже важливе.


Відколи торік співак розійшовся зі своїм бойфрендом Карлосом Гонсалесом Абеллою, у нього були й інші чоловіки. Проте когось особливого, кого варто було б знайомити з 6-річними синами, артист іще не зустрів.

"Після семи років я тепер одинак. Я зустрічаюся з людьми. Я в порядку. Зустрічаюся з вродливими чоловіками. Мені подобається підтримувати бесіду, дивитись комусь у вічі та відкривати його почуття гумору. Я не кажу, що ти маєш бути Адонісом, але між нами має виникати зв'язок", - поділився Мартін.

До слова, в Кончіти Вурст якраз немає бойфренда...

"Усі ми чоловіки. Не марнувати нагод – це у нас у ДНК. Але в мене двоє хлопчиків, і я не можу щодня приводити додому різних чоловіків", - зазначив артист.

Рікі зізнався, що після того, як пішов Карлос, йому було важко самому вправлятися з дітьми.

"Перший рік у якості батька-одинака двійні був божевільним. У мене були мішки під очима до самих колін, але то був найпрекрасніший рік мого життя", - пригадав співак.

Як розповів Рікі, вони з колишнім рік не спілкувалися, але потім відновили товариські стосунки. Гонсалес інколи навідує Матео та Валентино.

Артист укотре підтвердив свій намір ще раз стати батьком. Імовірно, на сей раз він не скористається послугами сурогатної матері, а удочерить дівчинку.

"Я також розглядаю можливість того, щоби взяти прийомну дитину. Але в деяких країнах для самотнього чоловіка це складно, якщо взагалі можливо. Але варто зробити спробу", - поділився Рікі.

Нагадаємо, торік Рікі Мартіна зарахували до найгарячіших холостяків, разом із такими гетеросексуальними красенями як Джаред Лето та принц Гаррі.

Фото з Instagram Рікі Мартіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів