Аффлек і Гарнер уже місяць живуть нарізно?

27 травня 2015, 17:47

Подейкують, тріщина, котра з'явилася у зразковому зірковому шлюбі Бена Аффлека та Дженніфер Гарнер, дедалі поглиблюється.

Актори вже місяць живуть нарізно.

Про це пише "Radar Online".

13-го травня Дженніфер бачили в товаристві подруги в Нью-Йорку. Бена ж "опізнав" один із користувачів Twitter, угледівши актора о 3-й ночі 14-го травня за покерним столом у Лас-Вегасі.


Бен Аффлек не живе з дружиною?

Між тим діти пари, Вайолет, Серафіна та Сем лишалися в Лос-Анджелесі. Пізніше того ж дня Аффлека сфотографували коло школи дочок, і виглядав він після веселої нічки досить пом'ятим.

До слова, в своєму нещодавньому інтерв’ю "Yahoo Parenting" Гарнер говорила про шлюб і про випробування, яким стає для пари народження дітей.

"Ви просто вирушаєте у подорож разом, бо не знаєте, ким станете ви, як у вас уперше народиться дитина, і не знаєте, ким стане він. Треба просто протриматися, доки в цьому не розберешся - і мати багато терпіння по відношенню одне до одного", - сказала вона.

Нагадаємо, подейкували, що Гарнер наполягає, аби Аффлек лікувався від ігроманії. Також казали, що чоловік переживає тяжку кризу середнього віку і навіть тікав до буддистського монастиря.

Фото з Facebook Бена Аффлека

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів