Бен Аффлек утік від дружини до монастиря?

7 травня 2015, 18:10

Подейкують, зразковий 10-річний шлюб голлівудських акторів Бена Аффлека та Дженніфер Гарнер опинився на межі краху.

У 42-річного чоловіка почалася тяжка криза середнього віку. Він посварився з жінкою та навіть побував у монастирі - шукав себе.

Про це пише "Radar Online" з посиланням на "The National Enquirer".

Як свідчать джерела, Бен і Дженніфер побили горщики в середині квітня, якраз за день до її 43-річчя. Як розвідало видання, Аффлек гайнув на канадський острів Кейп-Бретон, де знайшов притулок у буддистському монастирі.


Видання має й фото Бена, буцімто зроблене з запису камери спостереження в одній із місцевих крамниць. І на ньому актор без обручки.

"Бен у лещатах кризи середнього віку. Він намагається зрозуміти, чого хоче від свого життя, та знайти шлях назад, щоби знову стати добрим чоловіком", - засвідчив інформатор.

"У нього місія з "відкриття самого себе" та обговорення проблем свого шлюбу. Він на перехресті", - додав співрозмовник видання.

У Бена Аффлека криза середнього віку?

Коли Гарнер дізналася, де дівся її чоловік та батько трьох її дітей, вона гайнула за ним до Нової Шотландії.

"Джен настільки напереживалася, що кинула все та полетіла до Канади, щоби поставити Бенові ультиматум. Джен сказала, що дасть йому ще один шанс виправити те, що він накоїв", - повідомило джерело.

Дженніфер вдалося вернути Бена додому, і відтоді вона тримає його "на короткому повідці", але напруга між ними ніде не ділася, свідчить інформатор. Це лише питання часу, коли Аффлек знову щось встругне.

"Наступні кілька місяців стануть справжньою перевіркою, і Бен демонструватиме свою абсолютно найкращу поведінку, щоби довести Джен, що він – повністю нова людина", - зазначив інформатор.

Як відомо, в Аффлека та Гарнер є троє дітей: доньки Вайолет та Серафіна, а ще синочок Сем.

За попередніми підрахунками, якщо таки дійде до розлучення, подружжя ділитиме 150-мільйонний статок.

Нагадаємо, рік тому ходили чутки, що в Аффлека ігроманія, і дружина наполягає, щоби він лікувався.

Фото з Facebook Бена Аффлека

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів