Панін вирішив назавжди поїхати з Росії

1 червня 2015, 11:54

Російський актор-скандаліст Олексій Панін заявив, що він покінчив зі своїм колишнім життям і їде з Росії.

38-річний артист вирішив усе покинути й оселитися на Гоа. Про це Панін заявив у коментарі "Собеседнику".

"Я в цьому житті вже був. У мене в цьому житті була слава, ну, в лапках: слава була у Олександра Македонського... Я знаю, що таке популярність, що таке будинки на Новій Ризі, на Рубльовці. У мене були машини... У мене все це було! А того життя у мене ще не було. Всі люди сидять і мріють: от би все кинути і поїхати. Ось я все кинув і їду!" - пояснив він.

За словами Олексія, він готовий назавжди залишити Росію.


Панін їде з Росії

"Якщо мені там не сподобається, якщо я зрозумію, що мені терміново потрібно до вас до всіх, я повернуся. А якщо сподобається, я залишуся. Я більше нічого не загадую. Я живу як хочу! Я вільний! Я сам собі заздрю, тому що я о...нний. У мене все з...ь!" - запевнив актор.

Як відомо, в січні Олексій Панін опинився за ґратами після відчайдушної спроби повернути семирічну доньку, яку відвезла з Москви до Санкт-Петербурга її мати. Та тепер чоловік відмовляється говорити про свою дитину, аби його слова не сприйняли як чергову спробу "пропіаритися".

Також Панін не захотів говорити й про кар'єру.

"Я ні про що не хочу говорити. Ні, я можу говорити про те, про що ви хочете: я можу говорити навіть про те, як я вбив президента Кеннеді за ваші гроші. Мені нема про що говорити, правда!" - додав він.

Нагадаємо, на початку цього року Паніну було пред'явлено офіційне звинувачення в образі пітерських поліцейських.

Фото "Schlock.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів