Вітчим Кардашян став мачухою та з'явився у глянці. ФОТО. ВІДЕО

2 червня 2015, 13:53

Екс-вітчим американської реаліті-зірки Кім Кардашян, колишій легкоатлет та олімпійський чемпіон Брюс Дженнер у 65 років змінює стать.

Він стає жінкою на імя Кейтлін та прикрасив собою обкладинку "Vanity Fair".

Екс-вітчим-мачуха Кім Кардашян знялася для глянцю

У відвертому інтерв'ю Дженнер розказала про непростий шлях до самої себе.

"Якби я лежала на смертному одрі, і зберігала цей секрет, так нічого з цим не вдіявши, я б лежала і казала собі: "Ти змарнувала все своє життя. Ти так і не пізнала себе", і я не хочу, аби так сталося", - сказала Кейтлін.


Брюс уже переніс операцію на обличчі, і йому зробили пишні груди. Але попереду ще операція на геніталіях.

Кейтлін Дженнер завела Twitter під своїм новим ім'ям, і кількість фолловерів так швидко перевалила за мільйон, що це затьмарило нещодавній рекорд Барака Обами.

"Я така рада, після стількох страждань, жити, будучи справді собою. Ласкаво прошу в світі Кейтлін. Не можу дочекатися, коли ви познайомитеся з нею/мною", - написала вона.

До слова, президент США про неї теж прочитав.

"Потрібна сміливість, щоби поділитися своєю історією. Ваша історія має велике значення у боротьбі за права LGBT", - написав він про Кейтлін у своєму мікроблозі.

У рішенні стати жінкою Дженнера підтримують його дорослі діти. Про те, яка він хороша, мужня та щира людина, сказала й його колишня падчерка Кім Кардашян. Як відом, з її мамою Кріс Дженнер Брюс прожив у шлюбі більше 20 років.

До слова, в останньої з'явився серйозний конкурент, котрий може посунути фігуристу красуню з п’єдесталу королеви селфі. Новою інтернет-зіркою став мопс на ім'я Даг, який наче навмисне кривляє Кім. Про це пише "Mashable".

Ну, і в кого краще селфі?

Нагадаємо, днями Кардашян ошелешила своїх шанувальників новиною про те, що вагітна вдруге.

Фото обкладинки "Vanity Fair" із Twitter Кейтлін Дженнер, із соцмереж із сайту "Mashable", відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів