Охлобистін і Пореченков створять "консервативне" телебачення

8 червня 2015, 13:41

Скандальний російський актор і прихильних неіснуючої "Новоросії" Іван Охлобистін повідомив про плани створити новий російський телеканал.

Канал, який "представлятиме інтереси консервативної частини суспільства" разом із колишнім священником очолять такі ж "фанати Путіна" - актор Михайло Пореченков, письменники Захар Прилепін та Сергій Лук'яненко, пишуть "Дни.ру".

"Це супутникове телебачення, інформаційно-публіцистичний канал, який буде представляти інтереси консервативної частини суспільства. Основна мета каналу - надати найбільш об'єктивну інформацію", - розповів Охлобистін.

Робоча назва каналу - "Російське консервативне телебачення РКТ "Ракета". За словами актора, його телебачення буде патріотичним.


Охлобистін додав, що аудиторію майбутнього каналу складуть люди від 16 до 70 років, а основним сегментом стануть росіяни у віці від 18 до 40 років.

Охлобистін вирішив створити "патріотичний" канал

"Для більшої об'єктивності ми запрошуватимемо і представників ліберального табору, та представників українського істеблішменту. Тому що важливо знати думку всіх кіл. Важливо прийти до середини, до того, що в православ'ї називається "царський шлях", де все ж таки можна знайти якісь точки дотику, за якими ми сходимося. Ось з них і треба починати", - заявив Ваня.

"Ми розраховуємо зробити пропозицію Анатолію Шарію, мені він дуже імпонує як журналіст. Як би він не лаяв, що відбувається, він ніколи не ображав народ і ніколи не був проти самої України. Всім зрозуміло, що він як був українським журналістом, так ним і залишився. Це викликає велику повагу, тому що ми повинні бути патріотами своєї батьківщини ", - зазначив Охлобистін.

Він запевнив, що докладе усіх зусиль, щоб "уникнути неподобств і крайнощів".

"Вистачить зла, потрібно розбиратися, полемізувати. Рано чи пізно ми все одно будемо разом, що б нам не говорили політики, як би ми самі не істерили, не злилися, не сердилися з двох сторін, ми не можемо розсунути наші материки, пересунути наші країни, відмовитися від тисячолітньої історії. У кожній російській родині є українець. У мене у самого є родичі в Одесі, Харкові, Дніпропетровську", - додав актор.

Нагадаємо, Іван Охлобистін відверто підтримує бойовиків на Донбасі й неодноразово їздив їх розважати.

Фото з Instagram Охлобистіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів