Донька Седокової стала головною спадкоємицею статку Белькевича

10 червня 2015, 15:29

Донька співачки Ганни Седокової та покійного футболіста Валентина Белькевича стала головною спадкоємицею статків спортсмена.

Однак на свою частку майна також претендує друга дружина футболіста, Олеся, із якою з цього приводу і судиться Седокова.

Батьки Белькевича поступилися спадщиною на користь єдиної онуки, яку бачили лише на фото. Про це розповів батько футболіста Микола Белькевич виданню "Комсомольская правда".

"Ми порадилися із колишньою дружиною і вирішили відмовитися від спадщини сина на користь Аліни. Все нотаріально завіили, але випадково дізналися, що Олеся вже продала одну квартиру в Києві. Продала і джип", - зауважив чоловік.


Батько Валентина додав, що сума, у яку оцінили спадщину його сина є неповною, оскільки до оголошених семи мільйонів доларів необхідно додати ще вартість 111-ти банківських монет. Їх покійний футболіст збирав для єдиної доньки, однак місце знаходження цього надбання наразі невідоме.

Седокова буквально вигризає спадок для доньки від Белькевича

Окрім цього, Белькевич-старший заявив, що насправді Седокова від його сина не пішла в нікуди, а поїхала на джипі, маючи від нього велику квартиру у Києві.

Чоловік висловив також своє припущення щодо причини розриву шлюбу футболіста і співачки.

"Є жінки - і розумниця, і красуня, і господиня - але не притягує, не може утримати чоловіка в ліжку, і все тут. А є навпаки: ніби й зовнішністю не дуже, а тягне його до неї. Не знаю, чи той це випадок, можливо, Олеся це вміла", - зазначив він.

Нагадаємо, наразі Ганна Седокова намагається відсудити частину спадку екс-чоловіка. Більше того, артистка фактично звинуватила коханку футболіста у крадіжці грошей з його рахунків.

Як відомо, 41-річний Валентин Белькевич несподівано помер у серпні минулого року.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів