Аністон пітніла від Теру, а він хотів повіситись

11 червня 2015, 17:06

Американська акторка Дженніфер Аністон вважає, що зустріч із нареченим Джастіном Теру – найкраще, що сталося з нею за останні 40 років.

Між тим сам Джастін шкодує про помилки, яких наробив на початку своєї кар’єри. Він зізнався, що часом хотів повіситися від паскудних ролей.

46-річна Аністон поговорила про Теру з виданням "People".

"Джастін. Він – найкраще за останні десять років", - зізналася вона.


Актриса згадала, що як вони зустрілися вперше, вона пітніла від самого лише погляду на Джастіна. І річ не в його тваринному магнетизмі чи сексапільності. Просто це відбувалося на Гавайях, і було дуже жарко.

"Він носив чорне, чорне, чорне, і я починала пітніти, просто подивившись на нього", - поділилася Аністон.

Дженніфер Аністон і Джастін Теру

Власне, носити чорне у спеку – не єдина помилка, якої припускався в минулому Теру. Він жаліє, що брався за ролі, до яких у нього не лежала душа.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "The Hollywood Reporter".

"Я помилявся, коли люди казали: "Ти маєш це зробити" чи "Це чудовий режисер. Я знаю, що це не та роль, яку ти хочеш, але ти мусиш її зіграти". Я шкодую про багато днів, проведених на знімальних майданчиках, коли я думав собі: "Чому я на це погодився?", - розповів 43-річний Джастін.

Як приклад наречений Аністон наводить роль у кримінальному серіалі початку 1990-х.

"Мені хотілося повіситися. Мій персонаж казав лайно в стилі: "Шефе, вам захочеться це почути!" І ти такий: "О, я не можу", - пригадав Теру.

Нагадаємо, Джастін покликав Джен заміж ще в 2012-му році, але поки так і не дійшли до вівтаря. Подейкують, причина в тім, що закохані не можуть домовитися про шлюбний контракт. Тоді ж як гонорари в них дуже різняться, і не на користь Теру.

Фото з Іnstagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів