Собчак до росіян: Може, духовними скрєпами перетиснуло пару звивин?

16 червня 2015, 11:44

Російська телеведуча Ксенія Собчак, не стримуючись у виразах, відповіла на чергове звинувачення "в зраді Росії".

На білявку накинулися через те, що вона вбралася у сукню-вишиванку від українського дизайнера. Та Ксюша вважає, що вбачання росіянами провокації у всьому - це вже не "духовні скрєпи", а справжній діагноз.

Про це Собчак написала у своєму Facebook.

"У психіатрії є поняття "залучення в маячню", коли пацієнт щосили намагається переконати лікаря, що зелені крокодильчики повзають не тільки по ньому самому, але й по лікареві теж. Мені здається "Залучення в Маячню" стало основою державної політики в Сучасній Росії", - почала телеведуча.


Ксенія у вишиванці не сподобалася росіянам

"Бо як ще пояснити той факт, що міністерству культури в казці "хлопчик і подушка" ввижається гомосексуальний підтекст, в Тангейзері - образу віруючих, а вихід у наймоднішій сукні цього літа чудового українського дизайнера є "провокацією" в "день свята російського письменника"?" - додала вона.

Ксенія навіть припустила, що може людям "щось підсипають в чай?".

"Тараса Бульбу сидіти читати, це теж провокація!??? А пісні Ані Лорак слухати так взагалі, твою мать, виклик суспільству??!!!! Не кажучи про те, що поїдання сала це майже зрада Батьківщині... Люди, ви чого? Це не духовні скрєпи - це психоневрологічний диспансер розрісся в масштаб Країни!" - написала вона.

А ще нещодавно бородата Собчак в рясі також "образила почуття віруючих росіян"

Собчак порадила росіянам перевіритися у спеціалістів:

"Якщо вам скрізь бачиться провокація, може пора замислитися про власне душевне здоров'я? Перевірте, може духовними скрєпами трохи перетиснуло пару звивин?".

"Я люблю Росію і люблю Україну. Люблю і підтримую російських і українських дизайнерів. І сукні собі обираю за принципом "красиво" або "некрасиво". І підтекст тут тільки один - українські дизайнери зараз дуже модні, а вишиванки представили багато світових дизайнерів, включаючи, наприклад, "Miumiu" або "Isabel Marant". Давайте їх теж звинуватимо в страшній змові проти російських сарафанів і каптанів!:)" - закінчила своє звернення Ксюша.

Нагадаємо, нещодавно Собчак з'явилась на російському кінофестивалі у вишиванці.

Фото з Facebook Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів