Батько Жанни Фріске: Вона останні три місяці була в комі

16 червня 2015, 12:30

Російська співачка Жанна Фріске, якої не стало після двох років боротьби з раком, останні кілька місяців лежала в комі. В момент смерті поруч з артисткою були її рідні й найближча подруга.

Про останні дні Фріске та з ким тепер буде її син Платон розповів батько співачки Володимир в коментарі "Комсомольской правде".

Чоловік повідомив, що останні три місяці Жанна перебувала в комі. І сім'я, за його словами, про це просто нікому не говорила.

"Вона в комі три місяці лежала, ми просто не говорили. ...Вся сім'я: дружина, дві подружки і батько мовчали про це", - зауважив він.


Коханий Жанни Дмитро Шепелєв виховуватиме їхнього сина Платона

На запитання журналіста з ким тепер залишиться син Фріске, Володимир відповів:

"Дитина повинна з батьком залишитися. Якщо він нам його даватиме, дозволить, щоб ми його виховували, ми допомагатимемо йому, природно. Куди ж ми його залишимо? Він не залишиться без нікого. Зараз Платон відпочиває в Болгарії", - пояснив батько покійної артистки.

Він додав, що швидше за все, Жанну поховають на Ніколо-Архангельському цвинтарі в Москві.

В останні хвилини життя поруч з Фріске були її батьки, сестра Наталя і подруга Ольга Орлова, пише "Super.ru".

"Мені дуже важко зараз говорити. В цей момент я була поруч з нею. Мама, тато, Наташа і я провели Жанну в останню путь", - зізналась Орлова, яка є хрещеною мамою 2-річного Платона.

До слова, сина Фріске в останню мить з мамою не було. За кілька днів до смерті співачки її коханий Дмитро Шепелєв разом з сином поїхали до Болгарії.

Дмитро вже написав у Facebook послання до усіх, хто підтримував Жанну. Він подякував усім небайдужим за допомогу.

Мы всегда повторяли: "Счастье любит тишину". Я остаюсь верен этим словам, потому что Жанна остается для меня абсолютным,...

Posted by Дмитрий Шепелев on 16 Июнь 2015 г.

Також в соцмережі слова скорботи написала й сестра Фріске Наталя:

"Моя рідна! Моя люба! Мій Систер.... Як же буду тепер жити без тебе? Кому тепер я розповідатиму свої секрети і таємниці? Хто буде давати мені поради? Так порожньо всередині... немає ні сліз нічого..... Ти завжди в моєму серці! Спи спокійно мій пупс.... Я люблю тебе моя рідна!!!".

Як відомо, Жанна Фріске померла на 41-му році життя після кількарічної боротьби з неоперабельним раком мозку.

Про страшну хворобу співачки стало відомо у січні 2014-го року. Тоді на лікування Жанни збирали кошти по всій Росії. Жанна лікувалася у Нью-Йорку, а потім проходила реабілітацію у Прибалтиці. У жовтні минулого року вона повернулася до Росії і жила у заміському будинку під Москвою з чоловіком та сином.

Фото з "Вконтакте", присвяченому Жанні Фріске

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів