Шер: Дональд Трамп – засранець

18 червня 2015, 13:05

Американський мультимільярдер Дональд Трамп розраховує виграти президентські вибори в 2016-му році. Але є принаймні одна людина, котра точно за нього не голосуватиме. Це співачка Шер.

Вона вважає 69-річного бізнесмена пихатим засранцем із гіпертрофованим его.

Про це Шер оголосила в своєму Twitter, пише "US Magazine".

"У словнику поряд із виразом "паскудний засранець" шукайте фото Дональда", - написала артистка.


У Шер знайшлося кілька лагідних слів для Дональда Трампа

Вочевидь, Шер розлютили надто гучні передвиборчі обіцянки Трампа, зокрема те, що він заявив, буцімто має план перемоги над терористичною організацією "ISIS".

У дискусії з одним із коментаторів, який захищав Трампа, співачка наголосила, що в "пихатого засранця его завбільшки з Техас".

На запитання іншого користувача Twitter, чи сфотографується вона з Трампом-президентом так само, як позувала для фото з Бараком Обамою, Шер заприсяглася, що радше вштрикне собі в очі голки.

Як відомо, Шер і Дональд Трамп уже давно "люблять" одне одного. У 2012-му році вони погиркалися в соцмережах. Як пише "E! Online", співачка пригадала Трампові його перуку та "численні, але марні пластичні операції", а він натомість порадив їй зосередитися на сім'ї та кар’єрі, яка вже на ладан дихає.

Нагадаємо, про свій намір балотуватися в президенти США Дональд Трамп оголосив цими днями. На його думку, країні потрібен сильний лідер, такий, як він. Барака Обаму з бізнесмен вважає "чірлідером".

Фото з Twitter та Instagram Шер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів