Брат Хілтон грозив самогубством і втрапив за ґрати

23 червня 2015, 16:32

21-річний тусовщик Конрад Хілтон за скандальністю вже, певно, переплюнув свою старшу сестру Періс.

У понеділок парубка заарештували, бо порушив наказ суду та вдерся до оселі своєї колишньої дівчини. Найцікавіше, що ця сама колишня – Хантер Саломон, донька продюсера Ріка Саломона, того, що зняв славнозвісне порно з Періс Хілтон.

Про всю цю "санта-барбару" пише "Contact Music" з посиланням на "TMZ".

21-річна Хантер отримала в суді ордер, який забороняв Конрадові наближатися до неї та її рідних. Дівчина поскаржилася, що колишній вимагає, щоби вона вийшла за нього заміж, погрожує насильством та обіцяє себе вбити.


21-річний братик Періс Хілтон знову в центрі скандалу

"Він попрохав, чи не міг би він, будь ласка, побачити мене перед тим, як вкоротить собі віку", - процитувала Хантер Конрада.

Вона підкреслила, що парубок не здатен себе стримувати, й тому вона потребує захисту. Суд видав ордер, про який просила Саломон, проте Хілтону те виявилося по цимбалах. Поліція арештувала його в оселі дівчини. Наскільки відомо порталові, Хілтон досі перебуває під вартою.

Як зазначає видання, минув лише тиждень від того, як суд оштрафував Конрада Хілтона та призначив 750 годин громадських робіт за вчинений ним бешкет у літаку. Крім цього, молодика зобов’язали звернутися по допомогу для подолання психічних проблем та залежності від сильнодіючих речовин.

Нагадаємо, знайомство з алкоголем та наркотиками Конрад звів ще до свого повноліття.

Фото з Instagram Конрада Хілтона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів