Бейонсе заздрить Кардашян і не народить сама?

26 червня 2015, 13:11

Подейкують, звістка про другу вагітність реаліті-зірки Кім Кардашян викликала в її приятельки, співачки Бейонсе, змішані почуття.

Артистка, в котрої вже давно не виходить завагітніти вдруге, і радіє, і заздрить.

Але подейкують, Бейонсе та Jay-Z вирішили стати батьками вдруге за допомогою сурогатної матері.

Про це пише "Hollywood Life".


Бейонсе заздрить вагітності Кардашян?

"На жаль, у Бей та Jay поки не виходить іще раз завагітніти. Вони ходять до лікаря та роблять усе задля того, щоби в них з'явилася дитина. Бейонсе насправді заздрить тому, що Кім завагітніла, а вона – ні", - стверджує джерело.

"Вона щаслива за Кім, але й трохи заздрить. Бейонсе думає, що це врешті станеться, що скоро в неї буде ще один малюк, якого вона любитиме", - додає інформатор.

Між тим як розказало джерело "In Touch", зіркова пара вже знайшла сурогатну матір, яка виносить сестричку чи братика для їхньої 3-річної доньки Блю Айві.

"Вони старалися кілька місяців, але в Бейонсе проблеми. Вона побоялася, що це знову буде вагітність із високими ризиками, тож сурогатне материнство стало для них найкращим рішенням", - зазначив співрозмовник видання.

Нагадаємо, коли Бейонсе носила першу дитину, вже тоді ходили чутки, що живіт у неї несправжній, а насправді за неї вагітна інша жінка.

Фото з Instagram Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів