У Бейонсе "склався" вагітний живіт?

11 жовтня 2011, 21:47

Навколо животика американської співачки Бейонсе продовжують крутитися найхимерніші плітки.

Артистці закидають імітацію вагітності, цього разу доказом вважають кадри, на яких її пузик немовби згинається, чого зі справжнім аж ніяк не може трапитися.

"Фокус" із вагітним животом стався під час появи Бейонсе в австралійському телешоу "Sunday Night", фрагмент відео з якого наводить "TMZ".

На ролику видно, як зірка, вбрана в червону сукню, що підкреслює її форми, заходить до студії та вітається з ведучим. Коли ж співачка сідає в крісло, її живіт, здається, якимось чином прогинається всередину та складається.

Відеоролик облетів інтернет та викликав нову хвилю чуток про те, що животик у Бейонсе не справжній, а накладний.

Нагадаємо, вперше фальшивку вгледіли на церемонії "MTV Video Music Awards", де артистка урочисто оголосила про свою вагітність.

Аргументом на користь справжності живота як у тому випадку стали фото Бейонсе в відкритому вбранні з відпочинку в Хорватії. На них живіт артистки оголений, і його дуже добре видно.

Власне, ті ж самі фото повинні переконати скептиків і зараз – животик у співачки не "складаний", а справжній.

До слова, в тому-таки шоу "Sunday Night" Бейонсе оголосила, що її малюк з'явиться на світ у лютому 2012-го року, пише "US Magazine".

"Я дуже вдячна, що Господь благословив мене найбільшим дарунком, який лише може одержати людина", - поділилася майбутня матуся.

Прінтскрін з сайту "TMZ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів