Сукня принцеси Діани продалася, панталони королеви - поки ні

3 липня 2015, 17:20

У США невідомий колекціонер купив з аукціону світло-блакитну сукню принцеси Діани, розшиту стразами.

А вже днями у Британії пустять із молотку бавовняні панталони королеви Вікторії. Очікується, що ціна цього лоту сягне рекордної позначки.

Про це пишуть "People" та "The Telegraph".

Стартова ціна на сукню Діани – першу річ, яку Джанні Версаче створив для королівської родини – становила 30 тисяч доларів. Припускається, що вбрання, в якому принцеса з'явилася на обкладинці "Harper's Bazaar" у 1997-му, продалося за 80 тисяч.


Між тим на аукціоні, що відбудеться 11-го липня в Британії, будуть представлені різні предмети одягу, що належали королеві Вікторії та її доньці, принцесі Алісі. Серед лотів будуть нічні сорочки, панчохи й капелюхи, але справжнім скарбом організатори торгів вважають королівські панталони.

Спіднє Вікторії пошите на 114-сантиметрову талію. Всі предмети одягу, що їх передав на продаж музей "Yesterday's World", у прекрасному стані, бо зберігалися в приміщенні, де спеціально підтримувалася оптимальна температура.

Панталони королеви Вікторії чекають на покупця

Нагадаємо, спідня білизна нинішньої королеви Великої Британії, Єлизавети ІІ теж користується неабияким попитом у колекціонерів. Так у 2012-му році труси, які монарх забула в літаку, продали з аукціону за 18 тисяч доларів.

Фото з Instagram "Harper's Bazaar", прінтскрін із сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів