Дональд Трамп: Мексиканці розносять хвороби

7 липня 2015, 15:58

Схоже, мільярдерові та кандидатові в президенти Дональду Трампу здалося мало скандалу, звинувачень у расизмі й того, що сердиті люди трощать його опудала.

Він продовжив ображати мексиканців. На сей раз бізнесмен заявив, що іммігранти розносять небезпечні хвороби.

Трампа цитує "The Hollywood Reporter".

"Найбільші постачальники героїну, кокаїну та інших заборонених наркотиків – це мексиканські картелі, які влаштовують так, щоби мексиканські іммігранти старалися перетнути кордон і провозили наркотики контрабандою…", - заявив бізнесмен.


"Окрім цього, через кордон потрапляють жахливі заразні хвороби", - додав він.

Дональд Трамп видав чергову образу на адресу мексиканців

На думку Трампа, уряд Мексики хоче відкритого кордону з Америкою, але щоби він був відкритий лише в напрямку останньої. Зі слів бізнесмена, країна-сусід "убиває" громадян США, ще й заробляє на цьому мільярди доларів.

"Сполучені Штати стали сміттєзвалищем для Мексики та, насправді, для багатьох інших частин світу", - оголосив Трамп.

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп заявив, що з Мексики до США їдуть ґвалтівники та інші проблемні люди, які везуть із собою наркотики та злочинність.

Заяву кандидата в президенти розкритикували відомі люди, зокрема співаки Рікі Мартін та Шакіра. Від участі в конкурсі "Міс Всесвіт" відмовилися Мексика, Панама й Коста Ріка.

Як пише "The Huffington Post", "Міс Всесвіт"-2014, колумбійка Пауліна Вега теж засудила Трампа, але сказала, що корони своєї не віддасть.

Фото з Instagram Дональда Трампа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів