Кобзон: Путін допоможе мені поїхати на лікування за кордон

8 липня 2015, 15:35

Депутат і співак Йосип Кобзон впевнений, що якщо треба, то президент Росії Володимир Путін допоможе йому поїхати на лікування за кордон попри санкції.

Артист, який так завзято підтримує бойовиків на Донбасі, вкотре поспішив заявити, що йому байдуже на заборону їздити до Європи. Однак, якщо раптом Кобзону знадобиться їхати кудись на лікування, то він попросить про допомогу Путіна.

Про це співак заявив в коментарі "РИА Новостям", які цитує "Газета.ру".

"Якби ці європейські санкції стосувалися тільки Кобзона, я б звернувся до Європейського суду, як це зробила Валерія, коли їй заборонили в'їзд в Юрмалу. Але санкцій зазнали десятки наших громадян, думаю, потрібно проявляти солідарність. Всі ми знаємо, що таке санкції - боротися з ними марно", - почав депутат.


"Якщо за станом здоров'я мені порекомендують прооперуватиcя в країні, яка наклала санкції, я думаю, що я звернуся до президента, і він мені допоможе", - додав він.

В Інтернеті одразу з'явилися фотожаби на тему допомоги Путіна Кобзону

Йосип Кобзон зауважив, що нічого страшного не відбувається через санкції.

"Сочі відкриті, Байкал, Кисловодськ і Мінеральні Води відкриті. У Геленджику очолюватиму журі. До Туреччини, будь ласка, приїжджай... Європа відпочине без нас, а ми без неї. Я трагедії ніякої не відчуваю", - сказав артист.

Нагадаємо, у лютому Євросоюз розширив санкції щодо Росії у зв'язку з ситуацією в Україні. Ім'я Йосипа Кобзона опинилося серед тих, кому заборонений в'їзд до країн ЄС. Корім цього було заморожено й активи артиста.

Як відомо, ще в квітні цього року Кобзон бідкався, що тепер не може бачитися з онуками, які саме живуть в Європі.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів