Табаков про українців: Вони в якомусь сенсі убогі

11 липня 2015, 19:48

Російський актор Олег Табаков прокоментував намір Мінкульту України скласти чорний список зі 117 російських артистів, яким буде заборонено з’являтися на українській території.

У телеефірі "РЕН ТВ" актор заявив, що йому шкода тих, хто склав цей список.

8-го липня на сайті міністерства культури з’явилося повідомлення про те, що складено чорний список творчих діячів Росії, яким заборонено з'являтися на території України.

"Міністерство культури передало до відповідних органів перелік зі 117 артистів, які, на нашу думку, становлять загрозу національній безпеці. СБУ проводить розслідування та передає матеріали до суду, рішення якого є підставою для включення до згаданого переліку", - зазначив заступник міністра культури Юрій Зубко.


До речі, імена зі списку буде оголошено до 3-го серпня.

Однак російські артисти вже активно коментують рішення мінкульту, зокрема з цього приводу висловився Олег Табаков.

"Вони (українці, які підтримують чорний список) і так не дуже просвітлені. Це як бабуся іноді говорила: "Так плюнь ти на них, це ж темні та неграмотні люди". Біда в тому, що люди нормальні будуть страждати від того, що реальна інформація до них ніяк не потрапляє…" - сказав актор.

"І так соромно за ті мерзоти, які вони роблять, вбиваючи людей та руйнуючи їхнє житло... В мене все це викликає почуття сорому. Мені їх шкода. Вони в якомусь сенсі убогі… У всі часи їх найкращі представники інтелекту були десь на других і третіх позиціях після росіян. Мені ніяково за них", - заявив в ефірі Табаков.

СЛУХАЙТЕ, ЩО КАЗАВ ТАБАКОВ:

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів