Кобзон заборонив онкохворому Куклачову лікуватися за кордоном

14 липня 2015, 15:41

Співак і депутат Йосип Кобзон не дозволив хворому на рак керівникові "Театру кішок" Юрію Куклачову їхати на лікування до Ізраїлю.

Артист заявив, що краще довіритися російським медиками, ніж спеціалістам за кордоном, пише "Life News".

Куклачов і не підозрював, що хворіє на онкозахворювання, поки під час профілактичного обстеження в нього не виявили пухлину в животі діаметром 35 сантиметрів. Лікарі наполягали, що треба терміново робити операцію, і артист вже пакував валізи до Ізраїлю, де оперують найкращі в світі хірурги-онкологи.

Однак перед вильотом Юрій Куклачов вирішив порадитися з Йосипом Кобзоном, який вже багато років хворіє на рак.


Куклачов хотів їхати до ізраїлських онкологів, а Кобзон його не пустив

"Наче серце підказало порадитися з Кобзоном, і той категорично мені сказав: "Ніякого закордону! У нас прекрасні лікарі!". Він у буквальному сенсі затягнув мене до хірурга онкологічного диспансеру на Каширці Михайла Давидова. Він - один з кращих онкологів в країні. Екстрена операція пройшла успішно і тепер я можу сказати, що в Росії працюють світила", - заявив головний кошатник Росії.

"Не знаю, як би склалася моя доля, якби я виїхав до Ізраїлю. Там же чужа земля і акліматизація. Я ж міг просто не повернутися звідти", - додав він.

До слова, сам Кобзон нещодавно заявив, що якщо йому буде потрібно їхати на лікування до Європи, то він попросить про допомогу президента Росії Володимира Путіна. Адже співакові офіційно заборонено ступати на землі США та Європи.

Фото svopi.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів