Російська поліція взялася перевіряти Земфіру

22 липня 2015, 11:10

Російська поліція почала перевірку за заявою жителя Ростовської області, який звинуватив співачку Земфіру в хуліганстві на концерті в 2013-му році.

Інтереси заявника представляє такий собі Ярослав Михайлов з Кірова, який раніше звинуватив Ксенію Собчак в образі почуттів вірян, повідомляє "Медуза" з посиланням на "DonDay".

"Людина, чиї інтереси я представляю, вирішила заявити в поліцію тільки зараз, тому що нещодавно вона з дитиною відвідала концерт співачки в Грузії. Земфіра розмахувала українським прапором. Такі неналежні, на його погляд, дії нагадали їй про події дворічної давності і образи співачки", - розповів Михайлов.

Заявника каже, що два роки тому поведінка Земфіри дуже його образила. Тому тепер він вимагатиме грошової компенсації. Сума не називається.


Земфіру вже взялися перевіряти

Виступ Земфіри в Ростові-на-Дону відбувся 20-го жовтня 2013-го року.

На концерті відвідувачі вели себе неадекватно і вимагали від артистки виконання певних пісень. У відповідь на крики із зали "Ромашки давай!" Земфіра нецензурно вилаялася, а потім сказала в мікрофон: "Я зараз тобі так дам, що не зможеш нести!".

У фінальній композиції "Аривидерчи! вона замість "Я ніколи не повернуся додому" заспівала "Я ніколи не повернуся в Ростов".

Нагадаємо, нещодавно Земфіра мала виступ на фестивалі у Тбілісі. Співачка на сцені розгорнула прапор України, який їй передали із зали. Земфіра помахала жовто-блакитним стягом, а потім прив'язала до мікрофона і продовжила виступ.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів