Мадонна: Більше не поїду до Москви й Санкт-Петербургу

7 серпня 2015, 13:14

Американська співачка Мадонна розповіла, навіщо в її новому шоу будуть стриптизерки-черниці, і чому вона більше ніколи не поїде до Росії.

56-річна зірка поговорила про це з виданням "Entertainment Weekly" та з телеведучим Енді Коеном. Повну версію її інтерв'ю наводить сайт "Madonnarama".

Відповідаючи на питання, чиє такі міста, до яких вона більше не повернеться, артистка відказала: "Не думаю, що ще раз приїду до Москви чи Санкт-Петербургу".

"...Чому я маю хотіти виступати там, де бути геєм - це злочин?", - зазначила вона.


Новий тур співачки розпочнеться 9-го вересня у Канаді. Нині Мадж щодня гарує по 10-12 годин, забуваючи про їжу. Тому вона доручила своїй помічниці себе дисциплінувати.

Nothing Glamorous about this bathroom but these Gucci Boots are Eeeeevrythang! ❤#rebelhearttour

Фото опубликовано Madonna (@madonna) Июл 23 2015 в 10:12 PDT

"Я зву її фуд-поліція. "Чи ви їли? Чи ви пєте достатньо води?" А я їй: "Сучко, злізь із моєї жердини!", - поділилася артистка, маючи на увазі рядок зі своєї пісні "Holy Water".

Коли мова зайшла про жердини, Мадонна вирішила пояснити, чому танцівниці в її шоу крутитимуться на них у вбранні черниць. Це можна побачити в тізері її програми "Rebel Heart".

"Це ніби нашарування… Мене дуже захоплює руйнування загальних уявлень про сексуальність та релігію і про те, як вони не повинні бути поряд, але в моєму світі вони поряд", - зазначила співачка.

Іще зірка сказала, що її старший син Рокко допомагатиме їй під час туру, але не на сцені, а за лаштунками.

"Він наразі не зацікавлений у тому, щоби виступати зі мною на сцені. Є значно крутіші речі. А твоя мама не крута, коли тобі 14 років", - зауважила Мадонна.

Нагадаємо, свого часу Рокко питали, як він ставиться до того, що мамуся полюбляє показувати зі сцени інтимні місця. Хлопець відповів, що він заплющує очі й не бачить того.

Фото з Instagram Мадонни, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів