Прийомного сина Х'юстон звинуватили в убивстві її доньки

8 серпня 2015, 14:51

Хлопець, якого співачка Вітні Х'юстон виростила, мов сина, міг стати вбивцею її єдиної рідної дочки Боббі Крістіни.

У насильницькій смерті дівчини Ніка Гордона звинуватила її юрист-опікун, Беделія Харгроув. Вона подала проти нього позов від імені покійної Боббі Крістіни Браун.

Про це пише "US Magazine".

Харгроув звинуватила Гордона у тому, що він дав Браун "токсичний коктейль", від якого та втратила свідомість, а тоді поклав у ванну з холодною водою обличчям донизу. Після цього молодик перевдягнувся в сухе та повернувся до гостей, які того вечора були в домі.


15 хвилин по тому особа, ім'я якої не називається, виявила непритомну Кріссі у воді. Обличчя дівчини виглядало так, ніби її били, губи були набряклі, а кілька зубів просто звисали з рота.

22-річну Боббі Крістіну вбив той, кого вона кохала?

У позові зазначено, що того вечора між Ніком і Боббі Крістіною дійсно відбулася сварка, і бойфренд, приревнувавши доньку Х'юстон, назвав її "шльондрою та сукою" та підняв на дівчину руку.

"Ми перевернемо кожен камінь, але знайдемо справедливості для Боббі Крістіни Браун", - сказала Харгроув у заяві для преси.

Позов-скарга, який подала юрист 7-го серпня, став доповненням попереднього. Раніше Гордона звинуватили у крадіжці та в тому, що він знімав гроші з рахунку Боббі Крістіни. Представники покійної позивачки вимагають відшкодування в розмірі 10 мільйонів доларів.

Нагадаємо, Боббі Крістіна Браун провела в комі півроку та померла у хоспісі 26-го липня.

Фото з Instagram Боббі Крістіни Браун

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів