У Тімберлейка завелись миші

11 серпня 2015, 15:13

Схоже, з головою поринувши у щасливе батьківство, актор та співак Джастін Тімберлейк дещо занедбав інше своє "дитя" – барбекю-ресторан "Southern Hospitality".

Інспектори Нью-йоркського департаменту здоров'я нагодилися туди з перевіркою та виявили гризунів.

Про це повідомляє "Radar Online".

У ресторані Тімберлейка було помічено "сліди присутності мишей або живих мишей у харчовій та нехарчовій зонах закладу", говориться в звіті.


Крім цього, поверхні, які контактують із продуктами харчування, не були належним чином вимиті та продезінфіковані після кожного використання, зауважили інспектори.

Порушення, яких припустився персонал ресторану, кваліфікували як "критичні". Закладу дали час на виправлення.

А в ресторані Тімберлейка - миші

Загалом нью-йоркські ресторани оцінюються інспекторами за допомогою літер від "А" до "С". як нагадує видання, в 2013-му році Нью-йоркський департамент здоров'я вже знижував оцінку "Southern Hospitality" до "В".

До слова, в 2014-му одна з працівниць закладу подала позов про харрасмент, пониження у посаді та цькування з боку колег-чоловіків та власника, друга Тімберлейка Ейтана Шурагмена. Згодом сторони досягли домовленості без суду.

Джастін Тімберлейк разом із двома друзями відкрив цей ресторан у 2007-му. Наразі артист офіційно називається його "співзасновником та творчим консультантом".

Як відомо, нещодавно власний ресторан у Західному Голлівуді відкрила й дружина Джастіна, Джессіка Біль. За задумом актриси, котра в квітні народила первістка, хлопчика Сілеса, заклад є доброзичливим до діточок.

Фото з Instagram Джастіна Тімберлейка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів