Вест купив рентген апарат і не хоче, щоби над ним літали?

12 серпня 2015, 14:04

Подейкують, американський репер Каньє Вест має намір перетворити свій каліфорнійський маєток на справжню фортецю, куди не дістануться всюдисущі папарацці.

Лише на домашню міні-поліклініку для своєї сім'ї чоловік Кім Кардашян витратив 3 мільйони доларів.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "In Touch".

"Для Каньє головне – це захистити Норт і Кім", - запевнив інформатор видання.


Оскільки дружина артиста нині чекає на другого малюка, а перша її вагітність протікала з ускладненнями, Вест вирішив подбати про те, щоби у них удома була власна поліклініка. Тепер Кім не муситиме нікуди виїжджати, щоби здати аналізи або зробити УЗД.

"У спеціальному комплексі приміщень буде рентгенівський апарат, комп’ютерний томограф, апарат УЗД та лабораторія для аналізів крові. Інші селебріті, наприклад, Мадонна, в минулому вдавалися до подібних заходів, але це ніколи не мало такий масштабний характер та не було настільки дорогим", - зазначив співрозмовник видання.

"Також у них буде цілодобово присутня команда приватних лікарів, щодня приїжджатимуть медсестри, та буде повна команда педіатрів для Норт", - додало джерело.

Окрі цього Каньє хоче, щоби навіть небо над його домом стало забороненою для польотів зоною. Тоді ніхто не зможе фотографувати його, Кім, маленьку Норі та її майбутнього братика з гелікоптерів чи літаків. Наразі Вест збирає підписи зіркових сусідів під відповідною петицією.

Нагадаємо, Кім Кардашян найняла 2-річній Норі персонального фітнес-тренера, щоби мала від горщика привчалася дбати про свою фізичну форму.

Фото з Instagram Каньє Веста

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів